Inramning

Inramning

Utöver att vi finns till för dig som vill beställa en canvastavla kan vi även vara behjälpliga med inramning av såväl tavlor, affischer och fotografier som brodyrer. Att komma till oss för att få ett fotografi inramat är väldigt enkelt. Det enda vi behöver av dig är bilden du önskar få inramad och den kan du skicka till oss digitalt eller via post, samt information om vilken storlek du vill ha på fotot och ramen. När vi har all nödvändig information tillverkar vi en ram i enlighet med dina önskemål.

Inramning

Vi ramar in allt från konst till fotografier

Om du har en oljemålning eller någon annan äldre tavla sedan tidigare, vars ram har gått sönder eller av andra orsaker behöver bytas ut kan vi se till att du får en ny modell i rätt färg och utförande. Vid en inramning av tavlor eller något annat motiv kan vi även erbjuda det som kallas för lådinramning. Det är en typ av ramar som har ett större mellanrum mellan glaset och motivet för att ge ett bättre djup till bilden. Vi tillverkar självklart även passepartout och kan göra glasbyten samt montera fotografier på kartong.

Att ta vår hjälp med inramning garanterar ett perfekt resultat

Vi har över 100 prover på ramar och passepartout och gör alla inramningar på plats i vår egen ateljé. Vi gör bland annat inramning av:

  • Akvareller, akryl- och oljemålningar med eller utan befintlig ram
  • Posters, foton, affischer och teckningar
  • Handarbeten och broderier i större och mindre format

Vi erbjuder inramning till ett bra pris

När ni vill göra en inramning är vi det självklara valet. Alla inramningar vi gör sker med en stor kunskap om såväl hantverk som hur man på ett bra sätt kan framhäva motivet. Vi är naturligtvis behjälpliga vid färgval och våra ramar har olika utföranden för att ni skall hitta en som passar era preferenser. Välkomna att ta kontakt med oss om ni har några frågor kring hur vi kan bistå er med vår expertis. Vi nås både på telefon och mejl.

Kontakta oss här för en offert för inramning!

Om ni vill göra en inramning av något motiv är ni välkomna att kontakta vår ateljé. Vi har över 100 olika ramar och passepartout att välja bland.