Canvas Tavla

Canvastavla online

När du vill beställa en canvastavla online kan du kontakta oss för att ta emot en produkt som är färdigt uppspänd på kilram. Vi erbjuder dig en möjlighet att enkelt ladda upp det foto du vill göra en canvastavla av för att sedan välja ett passande format. När vi har tagit emot din beställning påbörjar vi orderhanteringen redan nästföljande arbetsdag. Vi erbjuder tavlor i allt från 20×20 till 100×150 centimeter, samt med en tjocklek på antingen 17, 26 eller 40 millimeter.

Canvas Tavla

Hög kvalitet när du gör tavla av ett foto

Vi vill att du som valt att beställa canvastavla skall få precis det du önskar och om du önskar stora motiv och dimensioner kan vi därför dela upp din tavla i flera delar. För att motivet skall bli så tydligt som möjligt på tavlan behöver originalbilden ha en god kvalitet. Här kan man utgå från att det inte går att trycka en tavla som är större än bildens pixlar / 15 utan att tappa i kvalitet. När du vill göra en egen tavla kan du även välja mellan fem olika kvaliteter.

Kvaliteter du kan välja bland när du köper canvastavla online

Vi är ensamma i vår bransch om att kunna erbjuda dig som skall göra en egen tavla olika kvaliteter. De kvaliteter vi erbjuder är:

  • Standard – bomullsrik canvas som ger ett mer autentiskt intryck än polyestercanvas gör.
  • Konstnär – matt vit canvas med en struktur som framhäver känslan av en målad tavla.
  • Mästerverk – har ett rikt färgregister och passar fine art och fotografier.

Beställ en prisvärd canvastavla online

Hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss när du vill beställa en canvastavla online och har frågor eller vill göra en order. Vi hjälper dig gärna välja rätt kvalitet på tavlan och kan bistå med vår kunskap även vad gäller vilken den största möjliga dimensionen är utifrån motivet. Oberoende av om du kontaktar oss för att göra en inramning av tavla eller för att beställa en canvastavla kommer du veta vad vårt arbete kostar i förväg. Vi skickar gärna information om våra förmånliga priser på förfrågan!

När du vill köpa en canvastavla online och vänder dig till oss får du välja mellan fem olika kvaliteter och flertalet olika dimensioner.