Om oss

Vi gör canvastavlor av dina bilder

Atélje Burchard specialiserar sig på canvastavlor, konst och inramningar. Allt du behöver göra är att ladda upp alternativt skicka in dina bilder till oss. Du är också välkommen att bläddra i vårt galleri, där du kan hitta allt från tavlor och begränsade utgåvor av konsttryck till affischer. Våra posters föreställer allt från städer till porträtt av djur och filmstjärnor. Vi kan hjälpa dig med att tillverka ramar för akvareller, oljemålningar, litografier, handarbeten och andra alster. Våra tjänster innefattar canvastavlor, passepartout, byte av glas och reparationer.

Boris Burchard

Vårt galleri – en samling av konst från hela världen

Atélje Burchard har ett utbud av konst från alla världens hörn. I vårt galleri hittar du alster av konstnärer som Pablo Picasso, men också av lokala konstnärer du troligtvis inte hört talas om. Vi kategoriserar alla våra alster under teman så som etnisk konst, djur och renässans. Våra posters och konsttryck går att köpa både med eller utan inramning. Tack vare vår ramskapare kan du välja bland alla våra ramar och passepartouter för att sedan få en exakt förhandsgranskning innan du beställer din vara.

Våra canvastavlor har ett unikt utseende

Som standard använder vi oss av en typ av duk som lämpar sig särskilt bra för fotografier vars syfte är att inge ett artistiskt uttryck. Vår 400 grams duk har en matt yta som tar emot bläcket ovanligt bra. Den slumpmässiga och oregelbundna bomullsväven ger ett naturligt utseende utan återkommande mönster.

Vi erbjuder också andra kvaliteter som passar bättre för exempelvis reproduktioner av akvareller, svartvita reproduktioner eller naturmotiv.