Beställning

Vi hjälper dig med att skapa egna canvastavlor utifrån dina bilder. För att se våra priser för de olika alternativen och för att lägga en beställning ska du använda vårt beställningsformulär nedan.

Vi erbjuder olika kvalitéer på våra canvastavlor så att du kan hitta något som passar dig.

Canvas Standard

Vår Canvas Standard är en matt, klarvit och bomullsrik canvas som kombinerar vackert utseende och kvalité till ett enastående pris. Denna kvalité passar perfekt om du är ute efter en mer autentisk känsla av målarduk snarare än vad exempelvis en polyester-canvas ger.

Denna canvas passar perfekt för reproduktioner av foton, har en fin canvas struktur och ger en fin färgskala. Om du vill kan vi lacka tavlan matt, i satin eller med blank lack. En canvas standard har hög hållbarhet och kan spännas på en kilram.

Canvas Konstnär

Vår Canvas Konstnär är en matt och klarvit canvas med tydlig struktur. Denna kvalité består av bomull blandat med lite polyester. Canvas konstnär är perfekt för reproduktion av målningar då strukturen får fram en autentisk känsla av en målad tavla. Du kan även reproducera foton på denna canvas för att få en känsla av en målning.

Polyestern i duken gör den lätt att spänna över en spännram och har lång hållbarhet när den spänns över en kilram. Kan med fördel lackas med satin, matt eller blank canvas-lack. Med blank lack får cavastavlan en känsla av en riktigt gammaldags oljemålning. Denna Canvas passar bra för konstnärer som vill ha reproduktioner av sina målningar eller vi ha en mer konstnärlig framtoning.

Canvas Mästerverk

Vår Canvas Mästerverk har ett imponerande färgregister som är lämpligt för bland annat fine Art och fotografisk reproduktion av hög kvalité. Duken är även certifierad för arkivering över 100år. Väljer du en Canvas Mästerverk blir canvas-duken preparerad med en syrafri beläggning och är pH neutral. Vi kan skicka certifieringen för arkivering till dig per mail om det önskas.

Vi kan lacka canvas-duken med en speciell lack som ökar beständigheten och ger ett förbättrat skydd mot UV-strålning. Den blir även mer resistent mot sprickbildning när den sträcks över kilram. Vi har en benämning för vår Canvas Mästerverk, nämligen ”the game changer” då den kommer fånga varje nyans i dina bilder.

Beställ din egna canvas nedan!

Fyll i formuläret nedan för att beställa din egendesignade canvas då återkopplar jag inom kort.